Jäseneksi?

Mäntsälän Frisbeegolfilla oli vuonna 2017 noin 50 jäsentä, ikähaitarin ollessa 13-50 vuotta. Mukaan mahtuu sekä vasta-alkajia että kokeneempia pelaajia. Seurasta löytyy aktiivisia amatöörikisojen kiertäjiä, sillä tällä hetkellä SFL:n kilpailulisenssi on lähes puolella jäsenistä. Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki lajista kiinnostuneet!

Hanki seurajäsenyys näin:

  • Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja kirjaudu sisään ohjeiden mukaan tai rekisteröidy palveluun, jos olet uusi käyttäjä.
  • Valitse yläreunan valikosta ”Liity jäseneksi seuraan”.
  • Seuraa palvelun ohjeita.
  • Jos haluat kilpailulisenssin, osta ensin jäsenyys ja tämän jälkeen siirry yläreunan valikosta kohtaan ”Osta lisenssi”.

Mikäli olet jo hankkinut kilpailulisenssin, hanki seurajäsenyys mahdollisimman pian.

Jos haluat liittyä MFG-jäseneksi, mutta haluat edustaa jotain toista seuraa SFL-kisoissa voit ostaa jäsenyyden normaalisti yllä olevien ohjeiden mukaan. Lisenssiä ostettaessa valitaan erikseen mitä seuraa edustetaan, eli kun ostat lisenssin erikseen, päätät edustamasi seuran tällöin. Osta ensin edustamasi seuran jäsenyyden ja lisenssin ennen toisen seuran jäsenyyden ostoa, niin palvelu ymmärtää mitä seuraa edustat.

Tervetuloa jäseneksi!

Tarvittaessa voit olla yhteydessä info@mantsalanfg.com

Muutamia jäsenyyden etuja:

– saat frisbeegolfkaupoista alennuksia kiekoista ja varusteista
– pääset osallistumaan edullisemmin seuran viikkokisoihin
– pääset kisaamaan virallisesta Mäntsälän mestaruudesta
– voit hankkia kilpalisenssin ja edustaa seuraa Frisbeegolfliiton alaisissa kisoissa
– tuet Mäntsäläläistä seuratoimintaa
– pääset mukaan hirveän mukavaan porukkaan kehittämään lajia eteenpäin ja saat varmasti peliseuraa lähes milloin vain

Seuran jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi (10 €/vuosi junioreilta, vuonna 2000 tai sen jälkeen syntyneiltä). Jäsenmaksu sisältää myös Frisbeegolfliiton jäsenyyden.

Lisäksi on mahdollista hankkia liiton kilpailulisenssi. Aikuisilta kilpailulisenssin hinta on 50 euroa ja junioreilta 25 € (vuonna 2000 tai sen jälkeen syntyneet). Lisätietoa lisensseistä sivulta: http://frisbeegolfliitto.fi/liitto-ja-seurat/lisenssimaksut/.

Seuran jäsenet voivat liittyä seuran Nimenhuutoon, sisäiseen whatsapp-ryhmään tai sisäiseen Facebook-ryhmään. Mikäli haluat liittyä johonkin näistä, ota yhteyttä info@mantsalanfg.com